Trainingsweek Bandol

<De winter heeft het lang volgehouden dit jaar! Er heeft zelfs ijs gelegen, terwijl begin April het WK alweer plaatsvind in de Byte. Omdat ik heel graag goed wil presteren en we in Nederland dus niet hebben kunnen varen ben ik van 19 t/m 27 februari naar Bandol gegaan. Het was daar tussen de 15 en 20 graden met veel verschillende weersomstandigheden. Super om te trainen dus!
Dewi Couvert, het andere meisje dat in deze boot zeilt was niet mee. Ik heb de eerst 4 dagen samen met Jelmer van Beek gevaren. Gea Jutjens was mee als coach. Gea, ontzettend bedankt voor deze leerzame week!
We hebben de eerste 4 dagen in de Byte gevaren en de andere dagen in de laser 4.7, zodat we ook nog aan onze tacktiek konden werken. In de Byte gaat dat natuurlijk niet echt met z’n tweeen!
Ik vond het een leerzame week en heb na zo’n lange winter eindelijk weer eens kunnen varen! Ik ben helemaal klaar voor het seizoen!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *