eerste wedstrijddag WK!

hoi, vandaag de eerste wedstrijddag gehad. het ging opzich wel goed. De eerste wedstrijd was ik 4e. De tweede wedstrijd was ik 11 en de laatste wedstrijd was ik 9. Het was wel duidelijk dat ik nog even op gang moest komen de eerste dag, want ik dacht namelijk dat ik al gefinished was. Ik zeilde vrolijk richting de haven, toen ik er plotseling achter kwam dat iedereen aan het finishen was. Ik ben nog gauw teruggegaan en eindigde dus zo.

Verder was het een lastige dag met vrij weinig wind, hoge golven en veel winddraaingen wat het erg lastig maakte. Er is heel afwisselend gevaren.

Er is geen filmpje gemaakt van vandaag, maar wel nog een van gister, bekijk deze hieronder.
Laatste trainingsdag voor WK:

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *