4e dag WK

Vandaag was de 4e dag van het WK, maar pas de tweede zeildag! De tweede en derde dag hebben wij een aantal keren geprobeerd te varen, maar helaas zonder resultaat. Er was gewoon echt te weinig wind! Vandaag begonnen we ook weer met 2 uur uitstel, en zijn we rond 12 uur het water op gegaan. We hadden een hoop in te halen en daarom hebben we vandaag 4 races gevaren. Mijn eerste race ging niet goed. Er was een I vlag, wat betekend dat je als je bij 1 min. over de lijn bent je helemaal buiten de startlijn om moet varen. Ik lag helemaal bij de pin en was te vroeg. ik moest dus terug. De schade was nog redelijk beperkt omdat ik alleen maar om het contraschip heen hoefde, maar vervolgens moest ik wel helemaal achterlangs en de wedstrijdjes waren helaas te kort om in te halen.

De tweede race was ik 8. Ik had weer geen goede start maar doordat er bij de eerste onderboei een boeibom ontstond (ook met het jongenveld) had ik deze keer wel een mogelijkheid om in te halen.

De derde race werd ik 6. Prima voor deze weer condities. (lichte wind)

Maar plotseling, bij de laatste race begon het inneens te waaien! (20 knopen, wat een grote omschakeling is als je de andere races met ong. 5 knopen hebt gevaren). Ondanks deze omschakeling was ik 3 met een goede start.

Nu hopen dat er ook wind staat en dan weten we wie Nederland mag vertegenwoordigen bij de Jeugd Olympische Spelen 2010 in Singapore! Tot morgen…

Auteur: Daphne

Share This Post On

3 Comments

  1. He Kanjer van me! Waarschijnlijk lig je al te slapen, maar ik wil je toch nog even een dikke kus zenden.
    En je weet het he…. ihvj. mamsie

  2. heyy pumpkin!!
    suuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuupergoedgedaaaaaan!!! GEFELICITEERD!! šŸ˜€ Singapore! =D

    zie je gauw weer! xxxx

  3. Hey nichtje, wat hoor ik nou!! Gefeliciteerd!! Heel gaaf!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *