Dutch Youth Regatta

Afgelopen weekend was het Open Nederlands Kampioenschap wat gehouden werd in Workum (Friesland). Ik deed deze keer mee in de laser 4.7. Ik had er al een hele tijd niet ingezeten omdat ik na het WK rustig aan moest doen vanwege een vervelende blessure (peesontsteking in m’n pols). Dus dit weekend was het weer de eerste keer (op 1 dag na).

Het ging helemaal niet goed. Er stond niet veel wind en het was moeilijk om die boot op gang te houden. Een laser 4.7 gaat ook zoveel langzamer dan een Byte! De 2e dag ging het weer niet goed. Pas de laatste 2 dagen had ik het oude gevoel weer een beetje terug. Het kwam voor mij daarom wel goed uit dat dit evenement 4 dagen duurde. het waaide de laatste 2 dagen ook iets harder, windje 3 ongeveer. Totaal ben ik 8e geworden. Wouter Sonnema werd Nederlands Kampioen!

ga voor de uitslagen naar  ‘ uitslagen DYR’

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *