de komende weken…

De komende weken zal ik mij vooral concentreren op de Byte want daarin moet het natuurlijk gebeuren deze zomer! Wel ga ik over een paar weken nog naar een Europacup in Warnemunde in de laser 4.7!

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

  1. Hoi Daphne,
    Wij zijn de ‘buren’ bij de Kaagsocieteit,(de ‘Maatje’). Onze zoon Bert-Jan woont met zijn vrouw Natascha en dochtertje(Zoë) in Singapore. Als je me terugmailt zal ik je zijn telefoonnummer geven. Hij is daar ook fanatiek aan het zeilen gegaan. Ze vinden het leuk je te ontmoeten. Veel succes daar hé. Het is een superbelevenis om daar te zijn. groeten, Evert en Marijke

  2. He Daphne, wat cool, ik ben trots op je! Ik wou dat ik zo goed kon zeilen. Conny

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *