nog 4 dagen voor singapore!!!

Het is alweer een tijdje geleden dat ik wat geschreven heb. Singapore komt nu al echt heeeel dichtbij! Warnemünde is inmiddels ook al voorbij. Deze wedstrijd waren overigens ontzettend leuk en ben 14e geworden. Op zichzelf best prima want ik had alweer een tijdje niet in de 4.7 gezeten. (ga voor de uitslagen naar ‘uitslagen’.)

Na de Europacup ben ik met mijn zus naar Ierland gegaan voor een klein weekje. Lang kon dat niet duren want er moest weer getraind worden.

Na deze training ben ik ook nog 2 weken met mijn ouders gaan zeilen. Ook dit kon niet te lang duren want we moesten op tijd terug zijn voor mijn laatste 3 dagen trainingen.

Vandaag was de 2e trainingsdag die best lekker gingen.Ik train nu met Just van Aanholt (Curacau) en Nicole van de Velden (Aruba). Harstikke leuk met een lekker windje en morgen alweer de laatste trainingsdag! Voor vertrek nog even alle standen opschrijven van hoe mijn boot getrimt is zodat ik in Singapore alles zo hetzelfde mogelijk kan trimmen. Mijn eigen boot gaat namelijk niet mee, we krijgen allemaal een bootje om het ook zo eerlijk mogelijk te laten verlopen.

Zondag ga ik alles inpakken en maandag is de grote dag! Om half 8 verzamelen we met de rest van het team op Schiphol en we vliegen om half 12.

Ik hoop dat jullie met zullen volgen op mijn site en zal proberen iedere dag een stukje te schrijven op mijn site! Ik heb er ontzettend veel zin in en ik hoop jullie ook!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *