Yes, eindelijk 16! :D

Zoals jullie zien is het gelukkig weer gelukt om wat te schrijven. Vandaag hebben we de practice race gevaren, wat niet zo goed ging. Mijn start was goed maar de wind viel helemaal weg en dan wordt de stroom  veel belangrijker. Op dat moment zat ik aan de verkeerde kant. Dit is alleen maar een goed leermoment dat ik dat de volgende keer beter in de gaten moet houden.

Vandaag was niet alleen de practice race maar ook mijn verjaardag! Yes, eindelijk 16! We zijn hier met  3600 sporters waarvan er vandaag nog 15 andere jarig waren. Dat staat dan op hele grote borden in de eetzaal met een foto erbij.  Wel leuk, want daarna werd ik door heel veel mensen herkent en gefeliciteerd.

Morgen begint het echte werk met de 1e start om 12 uur.  Alles is online live te volgen op twitter

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *