Eindelijk begonnen!

Vandaag zijn eindelijk de wedstrijden begonnen. Een mooie dag met een lekker windje voor Singaporese begrippen (8 knopen).  Ook qua zeilen was het een mooie dag voor mij. Ik had 2 x een mooie start bij het startschip. De eerste wedstrijd lag ik daardoor al meteen boven het veld en ging ook als 1e om de bovenboei. Die wedstrijd ben ik 2e geworden, maar daar ben ik ook tevreden mee. De 2e wedstrijd dus ook bij startschip gestart, wat  vlak voor de start nog duidelijk beter was maar vlak na de start draaide de wind vol naar links. Omdat mijn start wel redelijk goed was kon ik nog redelijk crossen en naar links komen maar helemaal vooraan lag ik niet echt. Ik ging 7e om de bovenboei en ben uiteindelijk 5e geworden. Voor mij een prima begin!

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

 1. daf!!
  omg ik volg je hoor !! echt super goed!! en nog heel erg gefeliciteerd!!
  Spreek je nog wel als je terug bent maar ik hou je in de gaten!, nu nog ff die sara verslaan he!!

  xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx

 2. Hoi, allereerst gefeliciteerd met je verjaardag, maar ook met de eerste wedstrijddag. Sterk begin. Helemaal top, ben heel benieuwd naaar verhalen.
  Zet ‘m op
  Blijf je met spanning volgen
  Martijn peetsold

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *