Nog 3 dagen te gaan!

Zoals jullie gelezen hebben had ik een heel goed begin! De tweede dag ging het een stuk minder. Na al vrij lang gewacht te hebben gingen we nog heel laat het water op. Mijn eerste start ging heel goed en lag vooraan. Toen kwam er een hele grote shift van de andere kant en die draaide niet meer terug. De rest van de wedstrijd zat ik ook niet zo goed in de flo en kwam ik er niet meer bij. Ik werd die wedstrijd 16. De wedstrijd erna  werd de wind nog onstabieler en snapte er eigenlijk helemaal niks meer van. Al het onlogische gebeurde en werd 21. Ik had ook een slechte start trouwens dus begon al achteraan. Echt balen!  Na deze dag stond ik gemiddeld 10e.

Toen hebben we een rustdag gehad en zijn we s’ avonds naar het turnen gaan kijken. De volgende dag had ik weer een topdag! Een 2 en opnieuw een 5. Helaas werd die mooie 2e plek een raf (ik heb mij zelf teruggetrokken). Ik had een protest van de Poolse, Sara Piasecka. Iets wat bij de start gebeurde.  Na deze dag stond ik 9e, maar wel met veel meer punten achter op de nummer 2. L

Gister hebben we niet gevaren wegens te weinig wind. Vet balen want nu lopen we 4 wedstrijden achter en ik heb de aftrekwedstrijd echt nodig!

Vandaag weer lekker rustdag gehad en zijn naar Marina Bay geweest. Een geweldig mooi en luxe hotel met 56 verdiepingen. We zijn bovenop geweest en op het dak is een super mooi zwembad waarbij het water gewoon over de rand heen spoelt!  Het was een hele mooi dag en heb me opgeladen voor morgen. De kans op een medaille wordt steeds kleiner maar is nog mogelijk. Ik houd in ieder geval de moed erin!

Auteur: Daphne

Share This Post On

4 Comments

 1. Wish you luck! Spannede dag morgen, ik duim voor je!

 2. heey daf,
  heel veel succes nog, komt allemaal weer goed!!
  weet je al wanneer je weer terug komt??
  xx

 3. Wat een top dag! 3e en winnen. Er is nog veel mogelijk. Nog even knallen

  Groet

  Martijn Peetsold

 4. GOOOOOO!!!! DAFFERS!!! zet m op voor de laatste dag!!!!!! xxxxx

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *