Nog één race te gaan…

Gister en vandaag was allebei een topdag. Uitslag gister: 1e en 3e plek met een lekker windje (8 knopen).

Vandaag zaten we in de bus en toen reden we langs de zee en iedereen dacht: ‘wauw, dit wordt een topdag! De vlaggen stonden lekker strak!’ Helaas, toen wij moesten starten viel de wind helemaal weg. De wind was heel draaierig en heel moeilijk, maar ik had een goede start waardoor ik al meteen boven het veld lag en meteen al 1 lag. Ik ben toen ook 1e geworden.

Bij de tweede wedstrijd was de wind al iets toegenomen, ik kon net hangen dus prima. Toen werd ik 2e. Ik ben vergeten als hoeveel ik de eerste bovenboei omging, als iets van 5e geloof ik. Vervolgens had ik als enige de goede gate genomen waardoor ik al vrij snel top 3 lag. Toen nog een mooie shift en ging weer 1 de  2e bovenboei om. In deze race werd ik 2e. Ik werd het laatste voor de windse rak ingehaald, maar ben er nog steeds blij mee.

De laatste race was mijn start niet perfect (bij het startschip) en draaide daarna de wind vol naar links. Ik ging als 10e de boei om en het 2e aan de windse rak ging ik 4 de boei om en ben 4 geworden.

Ik heb vandaag zo goed gevaren dat ik van een 5e naar een 3e plek ben gegaan! Morgen de finale race dus wordt spannend. Zeker omdat ik 3 punten achter sta op de Duitse nummer 2!

Auteur: Daphne

Share This Post On

20 Comments

 1. Lieve Daphne, Zet hem op in die laatste races. Top dat je zo bent gestegen! Heel veel succes!!!!! Jasmijn en Anita

 2. OK!Daphne, Nog 1 race te gaan dat moet lukken. Ontzettend veel succes van Wim en mij. We zijn net als jij natuurlijk heel erg benieuwd wat het gaat worden.

 3. Wauw Daphne! Zet hem op! We leven allemaal mee vanuit het Leidse!

 4. Top Daphne, we zijn echt trots op je.
  Nu die medalrace nog….. Je kan het!!!

  Groetjes De Janmaaten

 5. daf, men echt gaaf om dit allemaal te lezen, serieus! ik ben echt trots op je! hopelijk ga je het morgen nog even helemaal afmaken, ik heb er alle vertrouwen in!
  xxxxxx ilv

 6. Daf! ik zag de site op ilva’s hyve! echt leuk om allemaal te lezen, en nog gefeliciteerd met je verjaardag haha. heeel veel succes met je laatste race! en ik ben trots op je, je doet het echt heel goed! xx! eva

 7. Wat een topdag! Ik stel me zo voor hoe je heerlijk hebt lopen glunderen vandaag. Zet ‘m op morgen!

 8. lieve daphne, heel veel succes morgen!
  Je kan het!
  ben benieuwd volgende week naar de verhalen!
  xxxxx Manouk

 9. Daphne
  Ik ben zo ontzettend trots op je, succes morgen……Het is hier nu 20.30h dus misschien ben je al aan het racen, ik geloof dat Singapore zo’n 24 uur voor ligt op Canada. Meid zet hem op maar wat er ook gebeurt, je hebt het al fantastisch gedaan.
  Love you, Winny

 10. Super! Silver! Goed gedaan!

 11. Helemaal Top Daphne! Wat een geweldige prestatie! Van harte gefeliciteerd met je zilveren plak. Dit voelt helemaal fantastisch. Geniet er lekker van!

 12. TOP TOP TOP Wat een prestatie Daphne! En weet je wel hoe spannend het was op twitter? Het duurde even voor je in ‘beeld’ kwam natuurlijk, dus ik dacht waar zit ze zou? Het kan natuurlijk niet altijd raak zijn. Maar bij jou wel hoor! Zilver Geweldig. Gefeliciteerd Ook namens Joost en Ibe en Seb. Zij zijn ook heel trots!

 13. daffieee(L)
  je bent de beste echt ben zoo trots op je ! helemaal gaaf, zaterdag ben ik van de partij hoor!:D

  zie je dan
  xxxxxxxxxxxxx

 14. DAPHNE IK BEN ZOOOOOOO TROTS OP JE!!!!
  echt ge-wel-dig! wieeeeeeeeeeeeeeh!

 15. Hoi,
  Eindelijk even tijd om HOERAAAAAAA AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA te roepen en TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOP!
  Onwijs gefeliciteerd. Je bent een echte kanjer!
  Geniet er van, met volle teugen.
  Tot snel
  Martijn Peetsold

 16. Geweldig, Daphne, we zijn allemaal zooo trots op je! Gefeliciteerd!!!!

 17. Hoi Daphne,

  Gefeliciteerd met je zilveren medaille!! Geweldig gedaan! Kom die medaille maar snel showen 🙂
  Groeten!

 18. TOP, TOP, TOP! Gefeliciteerd met deze geweldige prestatie! Londen 2012, hier komt Daphne!

 19. Van harte gefeliciteerd Daphne!!!
  De hele paktijk is super trots op je prestatie!
  Ik ben benieuwd naar je verhalen!

  Martijn

 20. joris1 is Martijn Anker van Paulides + Partners fysiotherapie

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *