Zilver!!!

Ik denk dat ik toch maar eens een eigen laptop aan moet schaffen! Toch best lastig om telkens een computer op te zoeken, zeker als je zo weinig tijd hebt. Vandaar dat ik nu pas mijn laatste stukje schrijf.

Over mijn laatste race zal ik het kort houden. Ik werd de laatste race 2e en het Duitse meisje werd die wedstrijd 20 dus die heb ik ruimschoots verslagen. Precies wat ik nodig had voor die zilveren plak! šŸ˜€

Ik ben hier natuurlijk super blij mee en helemaal omdat ik van zo ver kwam. Ik heb heel veel geleerd dit evenement en wou graag dat ik het nog een keer over kon doen! Wat was dit een mooie tijd! Gisteren hebben we ook nog een huldiging gehad bij de Nederlandse ambassade wat ook heel leuk was.

Ik ben nu net thuis en ben toch wel blij dat ik weer thuis ben. Het eten en de hitte zal ik in ieder geval niet missen al vind ik het natuurlijk ook wel een beetje jammer dat het voorbij is. De slot-ceremonie was een mooie afsluiting.

Ik wil jullie heel erg bedankt voor alle leuke reacties en ik vind het heel leuk dat jullie mij allemaal gevolgd hebben. Op naar het volgende evenement!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *