Open Nederlands Kampioenschap Olympische klassen 2010

Afgelopen weekend was het Open Nederlands Kampioenschap Radiaal in Medemblik. Het was een lang weekend, want vrijdag begonnen de wedstrijden. Het ging helaas niet zo goed. Het heeft het hele weekend heel hard gewaaid. Normaal zou ik dan ook geen Radiaal varen, maar er deden alleen maar Olympische klassen mee aan dit evenement dus ik moest wel wilde ik meedoen. Ook wel weer gaaf hoor, een keer alleen de olympische klasses! Ā Het was sowieso wel vet want alle kernploeg-leden deden ook mee, maar daar kan ik natuurlijk nooit tegenop! Alhoewel, met lichte wind kan ik wel aardig mee komen, maar met de wind van afgelopen weekend ben ik fysiek gewoon nog lang niet sterk genoeg. Ik kon het spelletje ook niet meer meespelen, ik was alleen maar bezig met mijn boot en niet met tacktiek. Maar goed, dan weet ik waar ik aan moet werken. Lekker spierballetjes kweken deze winter! šŸ˜‰

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *