united 4 roompot laser 4.7

In het weekend van 2-3 oktober waren er wedstrijden op de Roompot. Deze heb ik meegedaan in de 4.7, omdat ik dacht dat het hard zou waaien. Zaterdag viel dat wel mee. Er stond een heel licht windje. Toen had ik wel een beetje spijt dat ik niet gewoon lekker in de Radiaal zat! Omdat ik heel lang niet in de 4.7 had gevaren, was het best even wennen. Je hebt veel minder zeil en daardoor minder druk, waardoor het moeilijker is de boot op gang te houden. Daar had ik best even moeite mee om dat gevoel weer terug te krijgen. Het ging daardoor ook niet zo goed die dag.

De 2e dag ging het beter, er stond best veel wind. Toen was ik wel weer blij dat ik in de 4.7 zat! haha. Dat was echt mijn windje, maar ook toen ging het weer niet zoals het zou moeten. Het begon al bij de eerste wedstrijd, ik bleef met mijn nek in de schoot van iemand anders zitten, (hoe dat kon gebeuren?) en toen werd ik uit m’n boot getrokken en sloeg ik om op het startsignaal! Toen was ik zo boos dat ik die wedstrijd toch nog 10e was geworden. De tweede wedstrijd ging op zich wel goed en werd ik 5. De laatste wedstrijd ging het weer mis, bij de onderboei sloeg ik om, ik lag toen niet super, maar nog wel top 10 dus dat was balen. Door de stroom (ja, er stond stroom) was ik helemaal weggedreven want het duurde best lang voordat ik mijn boot recht had. Het was de laatste wedstrijd, ik was gefrustreerd doordat het het hele weekend niet goed ging, en ben naar de kant gegaan. Achteraf heb ik hier wel spijt van, nooit opgeven, maarja… ik had het gewoon een beetje gehad. ga voor uitslagen naar ‘ uitslagen’ . overall 14

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *