terug van trainingsweek Balk

Ik ben vrijdag avond teruggekomen van een week training in Balk (Friesland). Alle jeugdklasses waren aanwezig; 29er, 420, opti, laser 4.7, laser radiaal (deed ik aan mee) en splash. We sliepen met allen zeilers in een soort oude boerderij. > zie hieronder

Het thema was fysiek. We hebben veel core stability gedaan en natuurlijk veel gevaren. Afgelopen week zag mijn dag er zo uit; s’morgends hardlopen, ontbijten, voorbespreking, hele dag varen, s’middags uitlopen, na bespreking, eten, nog een keer na bespreken, presentatie en dan slapen. Een drukke week dus als je dat elke dag moet doen en ik kwam vrijdag dan ook helemaal moe terug.

Zoals ik net al zei, heb ik de hele week laser Radiaal gevaren. Het heeft de hele week hard gewaaid dus het was wel super zwaar. (donderdag in vlagen 33 knopen!) Ik heb weer gemerkt dat ik nog niet sterk genoeg ben, dus daar ga ik nog harder aan werken, maar heb wel goed aan m’n techniek kunnen werken. Ik heb veel geleerd deze week.

Bij ‘media’ staat een filmpje dat gemaakt is door het Friese journaal van de trainingsweek

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *