Vertrek naar Torbole

Over ongeveer 5 minuten vertrek ik naar Torbole (Italie, Gardameer) om daar een Europacup te varen. Samen met 3 andere zeilers rijden we daar heen met de camper. De wedstrijden zijn van van vrijdag tot maandag en daarna reizen we met de camper verder naar Lugano (Zwitserland) waar we weer een Europacup gaan zeilen van vier dagen. Deze begint volgende week vrijdag. Een lange trip dus en we zullen dan ook 2 weken onderweg zijn!

Het zijn de eerste wedstrijden van het jaar en ik ben heel benieuwd hoe het zal gaan. Helaas heb ik nog steeds geen laptop en kan ik dus niets beloven over het schrijven van een stukje. Wie weet lukt het wel dus blijf mij volgen!

Auteur: Daphne

Share This Post On

1 Comment

  1. hoi, zal je zeker blijven volgen, veel plezier en natuurlijk heel veel succes.

    martijn peetsold

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *