lugano

Na een week in ItaliĆ« gezeten te hebben zijn we gister weer verder getrokken naar Zwitserland. Ik ben nu in Lugano en heb eindelijk weer even internet. šŸ™‚

De wedstrijden in ItaliĆ« duurden 4 dagen en we hebben elke dag harde wind gehad.Ā  Per dag 2 wedstrijden dus totaal hebben we 8 wedstrijdenĀ  gevaren. En dat was heel vermoeiend met die harde wind! Het was heel zwaar en fysiek ben ik er nog steeds niet. Ik ben totaal 63e geworden van de 210 waar ik overall wel tevreden mee ben. Jongens en meisjes startte gelijk en alle leeftijden dus ja, dan winnen die grote gasten het wel! Opsteker is dat ik 8e meisje ben geworden en 1e onder de 18 jaar!

We startten niet met 210 boten te gelijk, maar in groepen van 75.

voor uitslagen klik hier:

Morgen beginnen de wedstrijden in Lugano.

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *