coming up…

Aankomend weekend is de eerste wedstrijd in Nederland weer, namelijk; De United4 in Medemblik. Dit telt mee voor de ranking voor de MGB, een soort Nederlandsteam waar ik heel graag in wil komen.  Ik ga mij tijdens deze wedstrijd focussen op de starts en het voordewindse rak omdat dat in Lugano niet zo goed ging.

Het overall resultaat in Lugano was overigens niet slecht, maar voor mijn gevoel ging het niet zo lekker. Met een uiteindelijke 16e plaats ( van de 65) mag ik niet zeuren want het waren best lastige omstandigheden: Weinig wind, veel lastige winddraaingen tussen die bergen en een sterk veld.  Ik was 3e meisje en ik heb daarvoor nog een mooie prijs gekregen. Net als in Torbole was ik 2e meisje under 19. Zeker niet slecht, maar het kan zo veel beter!

Ik moet hard werken aan mijn starts want die waren af en toe gewoon echt slecht. Dit evenement ging down-wind helemaal niet goed terwijl ik normaal wel redelijk hard ga. Waar het aan lag weet ik ook nog niet zo goed dus dat ga ik nog even proberen uit te vinden.

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *