united 4 Medemblik

Het was een moeilijk weekend met weinig wind en veel winddraaingen. Met mijn focuspunt: de start was ik helaas  iets te enthousiast en de eerste wedstrijd was ik te vroeg. Balen, want ik kwam als 6e bij de bovenboei, maar moest er helaas uit.

De tweede wedstrijd werd ik een beetje bang om te starten en die was dan ook niet goed en jammer genoeg ook nog eens aan de verkeerde kant van de lijn. Ik kwam er niet meer bij en werd 48e. Slecht! Die wedstrijd erna had ik weer geen goede start maar deze keer heb ik me wel weer naar voren kunnen varen tot een 14e plaats.

Op zondag hebben we heel lang zitten wachten op wind en we hebben uiteindelijk toch nog 2 wedstrijden gevaren. Ook deze starts waren niet super maar mijn resultaten waren wel beter: een 22e en 6e plaats. Overall ben ik 26e geworden. Jammer van die te vroege start, want anders had ik die 48 mooi af kunnen trekken maar dat kon nu dus niet meer.

voor uitslagen klik hier:

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *