Delta lloyd regatta – heavy conditions…

Het waren 3 zware dagen in Medemblik! De World Cup begon op dinsdag en eindigt morgen, maar helaas kon/kan ik niet alles meedoen vanwege school. De dagen dat ik wel meedeed stond er een dikke wind. Op donderdag hebben we zelfs maar 1 wedstrijd gevaren omdat er te veel wind stond. Een echte uitdaging en zeker als je met de beste van de wereld mag starten! Ik was er dan ook niet om te winnen maar meer om ervaring op te doen.

Dit was echt een goed evenement om aan mijn starts te werken en dat heb ik ook gedaan. Tot mijn verbazing was elke start echt top! Daar ben ik super tevreden over en ik hoop dat ik dat vast kan houden! Qua snelheid hou ik de pro’s alleen nog niet bij – ik kom fysiek en techniek nog te kort om een goede positie na de start vast te kunnen houden en ook moet ik nog wat meer routine krijgen met veel wind. Genoeg punten dus om aan te werken.

Ik ben ook geïnterviewd en je kunt dat bekijken door   hier te klikken, of ga naar het kopje ‘media’.

 

Volgende week zijn de kwalificaties voor het Jeugd WK. Ik hou jullie op de hoogte!

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

  1. heel mooi resultaat, niet onzeker zijn, gewoon knallen en zorg dat je zowel eerste dam alsmede eerste nederlander blijft.
    succes en zet hem op, blijf je volgen
    martijn

  2. Na een nachtje lekker slapen morgen weer fit aan de start. School lossen we wel op, ik heb je al gemaild. Geen zorgen! ‘t Gaat wel een beetje waaien….., maar je kan het. Go for it girl!!!

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *