update – kwalificaties

Vorige week was het Open Nederlands Kampioenschap voor de jeugd. Dat waren ook meteen kwalificaties voor het ISAf jeugd WK, maar helaas heb ik dit niet gehaald. Ik baal er nogsteeds verschrikkelijk van en zeker omdat ik weet dat ik het gewoon had kunnen halen. Het heeft gewoon niet mee gezeten. Zo Ā kreeg ik in de eerste wedstrijd een penalty van de jury (omdat ik waarschijnlijk een verkeerde beweging maakte) vlak na de start. De volgende dag sloeg ik in de eerste en tweede wedstrijd om en dat had gewoon niet mogen gebeuren want zo hard waaide het helemaal niet! Ja.. dat kost punten. Ik heb het uiteindelijk op 10 punten gemist. Er mag maar 1 meisje per land naar het JWK.

uitslagen ONK:

 

De afgelopen 4 dagen heb ik de Europacup op Scheveningen gevaren. In tegenstelling tot het ONK ging dit evenement super goed. Ook hier zat niet altijd alles mee, maar ik kan zeker tevreden zijn met een 8e plaats, 3e Nederlander en 1e meisje. šŸ™‚ Dit waren ook kwalificaties voor de MGB (making the good better), een soort Nederlands team voor de laser Radiaal. Dit heb ik gehaald en ik ben hier zooo blij mee šŸ™‚ .

Uitslagen zijn HIER te vinden.

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *