op naar WK La Rochelle

Na de DYR en de North Sea Regatta ben ik eerst vooral druk bezig geweest met school. Toen ik klaar was met de toetsweek heb ik eerst nog een paar dagen getraind op Scheveningen en een paar dagen later ben ik naar Warnemunde (Duitsland) gereden voor een Europacup.

Zo’n Europacup duurt altijd 4 dagen maar vanwege het slechte weer hebben we maar 2 dagen gevaren. De eerste dag stond er te veel wind en de laatste dag te weinig. Ik heb iedere wedstrijd veel laten liggen dus ik was niet 100 % tevreden. Mijn starts waren wel elke keer goed!

De uitslagen zijn hier te vinden.

 

Na Warnemunde heb ik nog wat getraind en morgen vertrek ik naar La Rochelle (Frankrijk) voor het WK. Ik hou jullie op de hoogte!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *