21e overall bij WK

21e overall…Ik ben niet helemaal tevreden over dit evenement en heb ook hier en daar wat pech gehad.. Race 2 in de goldfleet ging mis. Ik deed een tack en sprong naar de andere kant, maar mistte mijn hangband. Toen sloeg ik om en begon ik al helemaal achteraan. Uiteindelijk ben ik nog 30e geworden die race. Ik had daarvoor ook al een slechte wedstrijd gevaren, maar in de gold mag je maar 1 slechte wedstrijd aftrekken en ik had er dus al twee. Helaas… Dat kostte wat punten.

Ik was teleurgesteld na de eerste dag in de goldfleet, maar gelukkig hadden we nog een laatste zeildag over van 2 races. Vanwege lange uitstel van te voren hebben we maar 1 wedstrijd gevaren. En die wedstrijd was ik 5e! Een mooie afsluiting van dit evenement.

klik voor de final uitslagen hier:

Nu ga ik nog even zelf vakantie vieren met mijn ouders en in september beginnen de Nederlandse kwalificaties weer voor het Nederlands team! fijne vakantie!!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *