united 4 workum en ONK Medemblik

Het eerste evenement wat meetelde voor het nieuwe Nederlands team was de united4 in Workum. Het ging helaas helemaal niet zoals ik wilde. Vooral de eerste dag waren mijn starts slecht en de banen kort, waardoor het lastig was om er weer bij te komen. De tweede dag ging het beter, maar ik was niet tevreden. Ik werd 23 van de 75…

Na dit weekend ben ik nog een keer goed gaan nadenken over wat er nou allemaal mis ging. Met weer nieuwe moed begon ik het tweede selectie evenement in Medemblik, wat ook een Open Nederlands Kampioenschap was. Maar met weinig resultaat 🙁 . Mijn starts daarentegen waren wel weer goed, dus dat is positief! Ik wist alleen niet goed waar ik heen moest. Het was heel lastig met veel wolken. Ik werd 35e van de 55, mede door een diskwalificatie van de laatste race omdat ik te vroeg was 🙁

Ook na dit weekend ben ik gaan nadenken. Mijn coach en ik dachten dat het misschien wel  komt doordat ik de afgelopen tijd zoveel geleerd heb, maar het nog niet heb kunnen verwerken en kan toepassen. Dat zal gewoon tijd nodig hebben…

Aankomend weekend zijn de laatste kwalificatie wedstrijden op de Roompot. Ik hoop dat het beter gaat dan de afgelopen wedstrijden! Meer dan mijn best kan ik niet doen, en mijn best doen zal ik zeker!!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *