MGB gehaald!

Een vrij laat berichtje over mijn laatste wedstrijd. Bij deze alsnog een verslag.

Het laatste selectieweekend was vorig weekend waar heel weinig wind stond. De eerste dag hebben we heel lang moeten wachten op het water voor wind. Uiteindelijk zijn we wel na een paar startprocedures gestart. En Yes! Eindelijk! Ik lag 1e 🙂 Ik lag best ver voor, toen plots het comite met de 2e bovenboei aan kwam varen! Wat bleek: deze lag los. Shit, wedstrijd werd afgebroken!

Toen ik bij het startschip aankwam bleek dat ook in een BFD had. (betekend dat ik te vroeg over de lijn was.) Dat was balen! Die wedstrijd moest ik wachten, maar deze wedstrijd is uiteindelijk helemaal niet gevaren op zaterdag. De stroming was te sterk, de wind was te zacht en het werd al laat.

Op zondag zou het comite beginnen met wedstrijd 1, die gepland stond voor zaterdag. Daar had ik dus die BFD voor dus ik kon uitslapen. Een uurtje later ging ik het water op en de wedstrijd 1 was eindelijk gevaren. Ik kon weer meedoen! Na opnieuw lang gewacht te hebben begon ik aan mijn wedstrijd. Het ging lekker en ik werd 3e 🙂 de 2e wedstrijd ging ook goed en werd ik 7e. Best een goed weekend dus!

En ik heb de MGB gehaald! Een soort Nederlands team (Making the Good Better) waarmee ik de komende periode mee zal trainen. Het seizoen is nu ook zo’n beetje afgelopen. De trainingen gaan nog door tot december, maar er zijn geen belangrijke wedstrijden meer.

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *