Palma de Mallorca week 1

De trainingsweek in Palma was echt top! van 3 t/m 10 januari hebben we daar getraind en alles was echt super geregeld. Er was een soort sportschool gecreëerd in het hotel (wat eigelijk meer een soort opslaghok was voor de benodigde spullen), want de krachttrainingen deden we gewoon lekker op het terras. Ja, dat kon want het was zo’n 20 graden buiten!

We hebben elke dag mooie wind gehad die vaak s’middags pas kwam opzetten. S’ochtends dus geen wind, wat weer mooie fietscondities waren. Op vrijdag hebben we o.a een tijdrit gereden. We moesten zoo snel mogelijk 8 km afleggen. Dat was echt leuk, maar ook wel een beetje eng want ik had nog nooit op een racefiets gezeten. Op maandag hebben we een lange fietstocht gemaakt over het eiland. (54 km ) Echt leuk om zo ook een keer wat meer te zien dan alleen de haven!

Ik heb echt veel geleerd in deze week en ik weet weer waar ik aan moet werken. Over 2 weken ga ik daar weer een week trainen en ik kijk er nu alweer naar uit!

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *