Gekwalificeerd voor jeugd wk in Australië!

I’m going to Australia!!!

Afgelopen weekend waren de kwalificatiewedstrijden voor het jeugdwk afgelopen. Deze kwalificatiemomenten waren verdeeld over twee weekenden. Het eerste kwalificatiemoment heeft drie weken geleden plaatsgevonden in Medemblik en na dat evenement stond ik op de eerste plaats in het wk-klassement. Ik had al een flinke voorsprong opgebouwd ten opzichte van mijn concurrenten en mijn taak voor het afgelopen weekend was dan ook om gewoon mee te varen.

Dat heb ik ook gedaan! Ik heb wel eens beter gevaren dan afgelopen weekend maar het was goed genoeg. Uiteindelijk heb ik mij als 2e weten te kwalificeren.

Winnen van mijn concurrente (Maxime Jonker) doe ik over twee weken wel! Dan heb ik weer een kwalificatie voor het ISAF Jeugd WK in Dublin. Daar wil ik super graag heen want het is een soort olympische spelen van het zeilen. Van elk land en elke boot mag er maar één iemand heen. Daarom is het belangrijk dat ik volgende week eerste meisje wordt.

Verder ben ik op dit moment hard aan het studeren, want volgende week begint het Centraal Eindexamen. Best een spannende tijd dus. Keep you posted…

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

  1. Dat ziet er allemaal heel goed uit Daphne.

    Ik wens je heel veel succes!

  2. Hoi Daphne,

    hartstikke goed meid!
    Duim voor je. (voor ISAF en examen)

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *