dag 1 WK

Dag 1 Zit erop! In moeilijke omstandigheden hebben we 2 races gevaren. De eerste race ging eigenlijk alles top. Ik ging als 3 om de eerste bovenboei en lag 1e bij de benedenboei! Adw was het moeilijk verdedigen door de tricky omstandigheden. Uiteindelijk ben ik 2e gefinisht!

De 2e race zakte de wind er een beetje uit heb ik een verkeerde beslissing gemaakt door naar rechts te gaan. Ik ging 15e om de 1e bovenboei en ook zoiets om de benedenboei. Toen ik mijn zeil goed wilde trimmen adw kon ik mijn cunningham niet meer los doen. Hij zat helemaal in de knoop met mijn schootblok. Hierdoor ging ik heel langzaam en adw viel dat nog wel mee, maar down-wind werd ik door iedereen ingehaald. Ik ben gefinisht met maar twee bootjes achter mij 🙁 Ik baal ontzettend dat dit net nu moest gebeuren, maar gelukkig mag ik mijn slechtste race aftrekken bij 4 gevaren races.

Voor de uitslagen kijk hier:
http://results.rqys.com.au/12-YOUTHRADIALGIRLS.htm

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

 1. Hè topper,
  Super die eerste race!!
  Jammer dat je de dag moest afsluiten met een slechte. Je kan hem maar vast binnen hebben, hoef je je daar geen zorgen meer om te maken.
  Nu lekker knallen!

 2. Hoi Daphne,
  hartstikke goed die 1e race en de slechtste mag er toch af. Knallen dus nu!
  Je filmpje bij de diploma uitreiking was heel leuk.
  Was je er toch een beetje bij.
  Groetjes,
  Anita

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *