dag 2,3,4 wk

Op dag 2 hebben we geen wedstrijden gevaren vanwege te weinig wind. Op dag 3, gister dus, stond er ook bijna geen wind, maar toch zijn er wedstrijden gevaren. De eerste race was ik 5e en de tweede race was ik 12e. Het was echter een hele moeilijke dag want tijdens de wedstrijden viel de wind een paar keer per wedstrijd helemaal weg. De zee was echt een spiegel! Toch lieten ze de races doorgaan wat naar mijn mening niet helemaal eerlijk was af en toe. Ik had in de windstilte een paar bootjes verloren, maar sommige concurrenten hadden het nog veel slechter gedaan en daardoor stond ik na gister op plaats 3!

Vandaag gingen we voor het eerst weer met een lekker windje de haven uit. Het was wel een aflandige wind en daardoor heel onstabiel. Mijn start was niet goed en daardoor kon ik niet lekker op de shifts varen. Ik kwam iets van 25 om de bovenboei en ben vanaf toen gaan inhalen en finishte 11. Wel prima.

Daarna zijn we wel 10 x gestart maar de wedstrijden werden telkens afgebroken omdat het commité de wind te veel vond draaien. Erg jammer, want ik lag er telkens goed bij! Na vandaag sta ik 5e.

Morgen staan de wedstrijden weer een uur eerder gepland en beginnen we om 11:00. Hopelijk staat er genoeg wind en kunnen we 3 races varen.

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *