zilver!!!

Yes!  The training has paid off!

Na in de vakantie 1,5 maand nog extra hard getraind te hebben op Scheveningen ben ik blij dat ik eindelijk heb kunnen laten zien wat ik kan. Ik heb afgelopen week heel safe gevaren en de risico’s (die groter worden door de stroom) geprobeerd te vermijden. Een race heb ik dan ook niet gewonnen, maar het constante top 10 resultaat is mijn kracht geweest. Het is cool om te zien dat het resultaat er gekomen is en er nog zo veel verbeterpunten zijn! De Turkse winnares heeft het vooral gewonnen op de starts, want die van mij kunnen nog een stuk scherper. Verder heb ik met dit resultaat een IT status (internationaal talent) behaald bij NOC NSF. (voor results klik hier)

Ik ben blij dat ik mijn laatste jaar jeugd zo heb kunnen afsluiten. Volgende jaar zal ik met de dames mee moeten doen! Het niveau is daar nog vele malen hoger en om met dat niveau mee te kunnen doen zal ik nog meer moeten trainen. Daarom heb ik besloten om naar de Topzeilaccademie in Scheveningen te gaan. Best een grote stap, want dit houdt in dat ik in Scheveningen zal gaan wonen en dus uit huis zal gaan! De olympische spelen van Londen was echt een grote inspiratiebron. Toen ik die andere zeilers daar zag winnen dacht ik alleen maar: ‘ dat wil ik ook’ ! Over de verhuizing naar Scheveningen hoefde ik dan ook niet lang na te denken. Keep u posted! (voor persbericht klik hier)

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

1 Comment

  1. Heel knap gedaan, gefeliciteerd van Herbert en Sophie 🙂

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *