Het leven aan zee

Hallo vrienden! Het is weer tijd voor een up-date en ditmaal schrijf ik deze vanuit mijn nieuwe kamer in Scheveningen.  Het bevalt mij heel goed om hier te wonen. De mensen in dit huis zijn heel leuk en het is echt super fijn om dicht bij de haven en de sportschool te wonen.  De begeleiding die ik vanuit de bond kreeg is ook toegenomen. Nu worden we niet alleen begeleid op het water, maar ook door een fysieke trainer in de sportschool. De fysieke trainingen worden ook heel leuk gemaakt doordat de sportschool afgewisseld wordt met een training in de turnhal, atletiekbaan of het strand. Echt heel leuk! Voor een goede impressie heb ik een filmpje gemaakt. klik hier: topzeilacademie

 

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *