ontmoeting koning en koningin

Deze keer begin ik mijn verhaal met het vertellen dat ik geslaagd ben voor mijn vwo! Wow, wat een opluchting is dat! Hoef ik mij daar in ieder geval geen zorgen meer over te maken. šŸ™‚ Daarna heb ik uiteraard wel wat feestjes gevierd, maar het bijzonderste feestje vond gister plaats!

Twee weken geleden kreeg ik een brief op de mat wat een uitnodiging bleek te zijn voor een lunch met de koning en koningin! Dit zou plaatsvinden tijdens de provinciebezoeken van de het koningspaar. Zuid-holland en Zeeland zouden gecombineerd worden wat betekende dat deze lunch tussen de twee provinciĆ«n in zou plaatsvinden met 50 ‘bijzondere’ burgers uit Zeeland en 50 burgers uit Zuid-Holland. (Super gaaf dat ik daar toe behoorde natuurlijk!!) Dus ik ben gister afgereisd naar Brouwersdam. Overal was politie en er waren dranghekken want er waren veel mensen die graag een glimp van het koningspaar wilden zien. Dan voelt het toch wel cool om even met de uitnodiging te zwaaien en als enige doorgelaten te worden naar binnen. Voor een impressie van hoe het was kunt u het beste onderstaand interview even bekijken!

door NOS: interview (vanaf 11 min.)

 

 

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *