next stop: Ireland!

Het is weer een tijdje geleden dat ik iets van mij heb laten horen, maar dat is dan ook niet zonder reden. Tegen mijn wil in heb ik door een rugblessure  zo’n 2,5 maand niet mogen zeilen. Hierdoor heb ik onder andere het WK onder 21 moeten missen. Erg jammer want ik ging voor een podiumplek.

Gelukkig gaat het nu, na heel veel balans en core-oefeningen gedaan te hebben redelijk goed met mijn rug en sinds een maand ben ik alweer volop aan het trainen voor mijn andere piekevenement van dit jaar: Het EK senioren in Dublin, Ierland. Een mooi moment om te laten zien waar ik het hele jaar voor getraind heb en te kijken waar ik sta.

Omdat het laatste evenement dat ik gevaren heb alweer 3 maanden geleden is, (Europacup Hoorn) ga ik volgende week het Irish International laser event meedoen als oefenevenement om weer een beetje in te komen. Ik heb er super veel zin in! Keep u posted!

 

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

1 Comment

  1. You are very welcome in The National Yacht Club, especially in the Bar. I will be happy to serve you some hot water again ;)) See you soon 🙂

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *