wiehoo! eindelijk weer racen

Volgende week begint de eerste grote wedstrijd van het seizoen: De Worldcup op Palma de Mallorca. Ook dit jaar hebben we de hele winter daar getraind. Inmiddels voelt het al helemaal als thuiswater en ik ga dan ook met veel vertrouwen de wedstrijden tegemoet.

Vorige week heb ik ook een oefenwedstrijd meegevaren op de wedstrijd locatie. Na een hele winter trainen was het maar goed dat we deze wedstrijdjes hadden om mee te beginnen, want ik was alweer bijna vergeten hoe een wedstrijddag eruit ziet.  Lang wachten, veel general recalls, even wennen weer aan de duur van de wedstrijden.  Er deden maar 30 bootjes mee, maar wel allemaal goeie. Waaronder Marit Bouwmeester, waarmee we ook een aantal dagen getraind hebben. Dat was erg leuk en leerzaam!

De komende 5 dagen probeer ik mij nog even te focussen op mijn studie. Ja, dat doe ik ook nog!  Eerstejaars student hbo Media & Entertainmentmanagement. Tot nu toe heb ik alles gehaald dus dat gaat goed. Ik vind de studie erg leuk, maar nu het seizoen nadert merk ik dat ik het steeds moelijker vind om aan studeren te denken. Maar goed, blijven doorzetten, want met zeilen kan ik geen brood verdienen helaas.

Voor de laatste updates check facebook, twitter en instagram!

cheers, Daphne

 

 

 

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *