EK Kroatië

Dit bericht schrijf ik vanuit Split. Een super leuk plaatsje aan de kust van Kroatië! Ik ben mij hier aan het voorbereiden op het EK senioren wat morgen van start zal gaan. Natuurlijk wil ik daar goed varen en we zijn hier dan ook al sinds woensdag om aan de omstandigheden te wennen. En wow, wat een omstandigheden zijn dat! Elke dag komt er rond 1 uur een mooie zeewind opzetten. De baai waarin we zeilen is overigens ook echt onwijs mooi.

Wat tijdens het seizoen naar voren kwam is dat ik (nog) niet zo goed bij de pin-end van de startlijn kan starten. Tijdens Hyeres en de Delta Lloyd regatta heb ik dat getraind! Met wat héle slechte starts tot gevolg. Bij dit evenement ga ik daarentegen even niet trainen. Ik hoop dat ik kan laten zien en doen wat ik kan. Wat ik niet kan doen we even niet. Ben jij net zo benieuwd hoe dat uit gaat pakken als ik?Volg de wedstrijden dan hier! En voor persoonlijke berichtjes over de dag kan je mij volgen op twitter en instagram (wat ook op deze site te vinden is.)

Auteur: Daphne

Share This Post On

2 Comments

  1. Wat leuk om je direct te kunnen volgen! Succes!

  2. Hoi Daphne, je vader stuurde me een SMS je dat je hier vlak bij de EK zeilt. (zag al zo verdacht veel Lasers de laatste week…..:-). Jammer dat hij er niet bij kan zijn.
    Ik wens je heel veel succes! En als je iets nodig hebt, laat maar weten ik zit reletief dichtbij op het eiland Brač.

    Groetjes,

    Rob Willemse

    (PS woensdag ben ik in Split, kom zeker even kijken 🙂

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *