update

Begin januari zijn we met het team, na een periode van rust tijdens de kerstvakantie, weer vertrokken naar Gran Canaria. Het was een mooie, maar zware trainingsweek waarvan er drie dagen een wedstrijd gezeild werd. Ik ben goed gefinisht in het eindklassement als 4e. Dat had nog beter gekund omdat ik af en toe scherpte miste in het nemen van beslissingen op cruciale momenten, maar over mijn snelheid had niets te klagen.

Al met al was het een zware week, ook vanwege de combinatie studie en trainingen. Het vraagt veel om na een zware trainingsdag ‘s avonds nog te studeren. Ik probeer het altijd zo te plannen dat ik tijdens de trainingsstage zo min mogelijk hoeft te doen voor school, maar deze keer had ik een belangrijk tentamen voor mijn propedeuse.  ’ S Avonds veel studeren dus.

Twee dagen na thuiskomst bleek ik een bacteriële infectie te hebben opgelopen in mijn elleboog door een schaafwondje, ontstaan tijdens het planken op de boulevard. Heel erg vervelend! Na een antibiotica-kuur is het snel veel beter geworden, maar ik ben nog steeds herstellende.

Dit bericht schrijf ik vanuit Palma de Mallorca, waar de derde trainingsstage van deze winterperiode gaande is. In verband met mijn elleboog kan ik nog niet voluit, maar het gevoel is er weer.

Over anderhalve week vlieg ik naar Lanzarote waar ik ga trainingen met Marit en haar broer Roelof Bouwmeester! Ik zie het als een enorme kans om veel bij te leren en ik ben erg dankbaar dat ik deze kans heb gekregen. Verder ben ik erg benieuwd in hoeverre ik de huidige wereldkampioene bij kan houden 😉 We gaan het zien! Keep u posted…

 

Auteur: Daphne

Share This Post On

1 Comment

  1. Leuk om je zo te volgen Daphne!. Veel succes dit jaar. Take care en tot ziens. X

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *