Make the comeback sweet

2017 is begonnen en met veel energie kijk ik uit naar alle wedstrijden en trainingen die mij in 2017 te wachten staan, al zullen deze voor mij iets later beginnen dan oorspronkelijk het plan was. Helaas kamp ik nog steeds met een blessure aan mijn heup waardoor ik het trainingskamp,wat nu gehouden wordt op Mallorca, aan mij voorbij moet laten gaan zodat ik mij nog even volledig kan focussen op mijn herstel. Gelukkig gaat het steeds beter, maar de beslissing is genomen: ook de Worldcup in Miami komt nog te vroeg.

De beslissing om niet naar Miami te gaan betekent niet het einde van het seizoen. Als zeiler moet je je altijd kunnen aanpassen aan de omstandigheden en dat zal ik nu ook moeten doen. Ik had een route uitgestippeld om in augustus te pieken op het WK. Ik geloof dat dat nog steeds kan, alleen zal ik een andere route moeten volgen. Ik probeer zoveel mogelijk te kijken naar de dingen die ik wel kan doen! Een fysiek trainingskamp in plaats van Miami behoort tot een van de mogelijkheden.

Zoals jullie weten ben ik een crowdfunding begonnen om de Worldcup in Miami te financieren. Ik wil alle donateurs nogmaals bedanken voor hun bijdrage en jouw donatie was absoluut niet voor niets! Mijn doel blijft nog steeds Tokio 2020, alleen zal de route niet via Miami gaan. Jouw bijdrage kan ik nog steeds gebruiken voor inschrijfkosten van wedstrijden, boothuur, accommodatie en reiskosten van trainingen en wedstrijden dit seizoen.

Wil jij nu ook onderdeel worden van mijn Road to Tokio? Bekijk dan even de leuke givebacks op www.wijzijnsport.nl ! Van een facebookberichtje, tot een teamshirt, presentatie, zeilclinic en meer!

#nevergiveup #makethecomebacksweet #backsoon

Auteur: Daphne

Share This Post On

Schrijf een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *